Le Mana'oga mo Su'ega Fa'amatua i Totogi Ma'a

EAYPOWER o se tagata faʻapitoa ma faʻapolofesa gaosi mea faʻapipiʻi, oa tatou oloa e le gata o le lelei ma le tau lelei, ae faʻapea foʻi le lelei faʻamaonia.O la matou 'au fa'atekinisi o le a faia su'ega tuai i luga o le maa o lo'o matou gaosia, ma o lo'o matou usita'ia le tulaga lelei o le "lelei muamua", fa'aaoga faiga fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga ma fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga e fa'amautinoa ai le sa'o ma le fa'amaoni o taunu'uga o su'ega.

pei (1)

O le faʻamoemoega autu o le suʻega matua:

1. Cyclic suʻega o le olaga: E ala i le faʻataʻitaʻiina o le umi o le faʻasologa o le taʻavale ma le faʻaaogaina o le faʻagasologa o le tau, e iloilo ai lona faʻaleagaina o le faʻatinoga i lalo o taimi eseese o le faʻatonuina, e vaʻai ai le umi o le ola o le tau i le faʻaaogaina moni, ma vaʻai i suiga o le faatinoga i le eseese. vaitaimi.

2.Charging suʻega faʻaleleia: O le faʻaogaina o le malosi o le faʻaogaina o le tau e aʻafia ai le saoasaoa o le faʻatonuina ma le faʻaogaina o le malosi.E ala i le fuaina o le malosiaga faʻapipiʻi ma le mana faʻapipiʻi o le uta, o loʻo faʻatatauina le lelei o le faʻatonuina ma le faʻaogaina o le malosi o le liua ma le saoasaoa o le tau.E fesoasoani lea i le fa'amalieina o le mamanu o le uta ma fa'aleleia le lelei o le fa'atonuina ma le fa'aolaina o le malosi.

3.Saogalemu faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga: O le saogalemu o le faʻatinoga o le uta e taua tele, e aofia ai le faʻamaoni o galuega o le puipuiga o le mamafa, puipuiga o le taʻavale puʻupuʻu, puipuiga o le eletise ma isi.I le suʻega matua, e mafai ona faʻataʻitaʻiina tulaga faʻaletonu eseese e iloilo ai le saogalemu o le faʻaogaina o le uta ma le faʻamaoni o galuega puipuia e faʻamautinoa ai o le faʻatonuga o le faʻagasologa e saogalemu ma faʻalagolago.

4. Su'ega o le vevela: O le tau e fa'atupuina ai le tele o le vevela i le taimi o le fa'atonuga, ma o le maualuga o le vevela e mafai ona o'o atu ai i le fa'aleagaina o le fa'atinoga, fa'aleagaina o meafaigaluega ma e o'o lava i lamatiaga saogalemu.E ala i le mataʻituina o le suiga o le vevela o le uta, matou te iloiloina lona faʻaogaina o le vevela ma le mafai ona pulea le vevela e faʻamautinoa ai o loʻo galue lelei le tau i totonu o le faʻaogaina o le vevela.

E ala i le suʻega tuai o le tau, o le faʻatinoga ma le saogalemu o le uta e mafai ona faʻamaonia i le taimi umi o le faʻaaogaina ma le faʻatonuina o le faagasologa, lea e mafai ona tuʻuina atu ai faʻamatalaga mo le mamanu o oloa ma gaosiga, ma faʻamautinoa e mafai e le uta ona tuʻuina atu le tautua mo le masini ma le saogalemu ma lelei. .

pei (3)
pei (2)

Taimi meli: Ian-04-2024