Aluminiumslegering – et godt valg av batteriladermateriale

Tidligere var de fleste batteriladere laget av plast, som er lavere i pris enn metall og kan redusere produktkostnadene betraktelig.Imidlertid har plastmateriale også mange ulemper: dårlig holdbarhet, lett å bli påvirket av ytre miljø og aldring, deformasjon, brudd osv., kort levetid;Lang kjøletid, dårlig sikkerhet;og når plastladerhuset er skadet, kan det ikke gjenbrukes og må skiftes ut.Basert på dette blir laderen laget av aluminiumslegering valgt av flere og flere mennesker med sine utmerkede egenskaper.

1. Høy holdbarhet: Ladeskallet laget av aluminiumslegering har god kompresjonsmotstand, fallmotstand og god korrosjonsbestandighet ved høye temperaturer. Hovedfordelen med aluminiumslegeringsmateriale er brann- og fuktmotstand, noe som gjør at aluminiumslegeringsprodukter kan redusere tapet i brann, også egnet for bruk i fuktige omgivelser.

2. God varmeavledning: sammenlignet med plast og glass har aluminiumslegering høyere varmeledningsevne, så den har bedre varmeavledningsfunksjon, som kan unngå overoppheting av laderen ved lading i høytemperaturmiljø, og sikre produktets sikkerhet.

3. Forbedre produkttekstur: Aluminiumslegeringsmateriale er lett å behandle, og skallet kan forbedre produkttekstur etter behandling, slik at produktet er av høyere kvalitet.

4.Miljøvennlig: Aluminium har et lavt smeltepunkt, er lett å regenerere og er ikke-forurensende når det kastes, noe som bidrar til miljøvern og i tråd med bærekraftig utviklingsstrategi.

Enten det er aluminiumslegeringsskall eller plastskall, de har sine egne fordeler, og oppfyller også behovene til forskjellige behov til mennesker, forbrukerne bør velge i henhold til deres egne behov.Hvis du er mer oppmerksom på varmeavledningseffekten og levetiden når du kjøper en batterilader, vil aluminiumslegeringsladeren være mer egnet for deg.Hvis du legger mer merke til faktorer som pris, og ikke bryr deg for mye om levetid og varmeavledningsytelse, kan plastladeren dekke dine behov.

asd (1)
asd (2)

Innleggstid: Des-08-2023